Γράψτε λέξεις κλειδιά και βρείτε αυτό που ψάχνετε

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Καλή χρονιά.

Η αυτοδιαχειριστική ομάδα του resist-gr σας εύχεται ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ!
Το 2013 ήταν ένα ιδιαίτερα γεμάτο έτος με πολλούς αγώνες, δυνατές συγκινήσεις και, κατά την γνώμη μας, πολλές νίκες. Ήταν μια χρονιά που άνθρωποι από όλο τον κόσμο σήκωσαν κεφάλι απέναντι σε κράτος κεφάλαιο και φασίστες, αγωνίστηκαν για ένα καλύτερο κόσμο και αρκετές φορές έφεραν αλλαγή. Δεν ήταν μια αποτυχημένη χρονιά ούτε μια άσχημη χρονιά γιατί το 2013 το δημιουργήσαμε εμείς, μέσα από τους αγώνες των απολυμένων της ΕΡΤ, μέσα από την αυτοδιαχείρηση της ΒΙΟ.ΜΕ, μέσα από τον διαρκή πόλεμο των κατοίκων των Σκουριών ενάντια στην τρομοκρατία του Μπόμπολα και του κράτους-Σαμαρά, μέσα από τις πορείες αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της ανακατάληψης της villa amalias, μέσα από το θάρρος που έδειξαν στις καταλήψεις, μέσα από τις τεράστιες αντιφασιστικές πορείες και τις αμέτρητες αντιφασιστικές συναυλίες, μέσα από τις συγκρούσεις.

Γι'αυτους, και άλλους χίλιους λόγους, ευχόμαστε το 2014 να βαδίσουμε προς την ελευθερία, διαλύοντας τα σκοτάδια της εξουσίας! Να παλέψουμε με περισσότερη δύναμη, θέληση και πάθος για να πάρουμε πίσω όσα μας ανήκουν, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. Να γίνουμε η απειλή για την οποία προοριζόμαστε, να δείξουμε στους "από πάνω" του κόσμου γιατί είμαστε ικανοί!
Το 2014 να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην ελευθερία, να δώσουμε τις μεγάλες μάχες της ζωής μας με ευτυχία, αγάπη, χαμόγελα, όνειρα και πάνω από όλα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ και ΣΦΙΓΜΕΝΗ ΓΡΟΘΙΑ ενάντια στους εχθρούς της ελευθερίας μας!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ, ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 11/11.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Αυτοδιαχειριστική ομάδα resist-gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου